HAKKIMIZDA

Volkanlarpen  Pimapen İmalatı ve Pimapen Tamircisi Olarak İstanbul Da Tüm İlçe Ve Mahallerine Hizmet vermektedir.

1998 İlk şirketin kurulduğu zaman
1998 yılında istanbul’da kuruldu. İlk olarak VolkanlarPEN Demir Doğrama işi başladı. Küçük bir takım binaların onarımını ve endüstriyel yapıları inşa ettiler. Temel olarak, çalışma atölyeleri ve depolar – çatı değiştirme ve dış kaplama işleri gibi.
2005 Alüminyüm Doğrama İşleri başladı
2005 yılında VolkanlarPEN Şirketi alümiyüm doğrama işlerine de dahil oldu. Tecrübe, anlamında demir doğrama ve alimünyum doğrama işleri konusunda yönlenme yaparmeye başlamıştır. Şimdi firmamız her türlü demir ve doğrama işleri konusunda profesyonel hizmet vermektedir.
2008 İmalathane Hizmeti
2008 yılında ise firmamız hızlı ve kaliteli üretim için tesislerde üretime başlamıştır. Bu yıl firmamız demir doğrama ve pvc pencere üretimi için küçük bir fabrikaya yatırım yaptı. Profesyonel beceri yelpazesi sayesinde genişletilmiş ürün kalitesi hizmeti sunmaktadır.
2013 Hizmet kategorisini artırdık
2013 yılında hizmet kategorisi alanlarımızı anlamaya başladık. Bu hizmet kategorilerimiz arasında sineklik, şampanya, çelik çatı, korkuluk hizmetleri gibi ürünler var.
2016 Merkez ve Şubelerimiz oldu
2016 yılında şirket önemli ölçüde genişledi. Lojistik ve finansal hizmetler alanları var. Bu yıl bizim için çok önemliydi. Lojistik ve finansal hizmetler – yeni bir trend açtık. Ve böylece hızlıca imalat ve şube yapılanması ile profesyoneller hizmetler sayesinde, hızla uygun seviyede çalışmaya başladık.
2018 İstanbul Pimapen Bayisi
Bugün, şube ve merkez çalışanları ile yüksek seviyelerde profesyonel hizmete sahip çalışmalar sürdürüyoruz. En yüksek servis ve ürün kalitesi, endüstriyel imalat alanlarında, alüminyum konstrüksiyonlarda lider bir firma olarak artık kendimizi Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde de hizmet etmemizi sağladı.